Zealand (ZIBAT)

Zealand Institute of Business and Technology (ZIBAT)

Zealand Institute of Business and Technology се намира в региона Sjælland (Шеланд), където е и столицата Копенхаген. Голямото предимство на академията е не само близостта ѝ до Копенхаген, което предполага по-лесно намиране на работа, но също така и това, че факултетите ѝ са разположени в по-малки градове, което е предпоставка за наемане на по-евтини жилища от страна на студентите, в сравнение със столицата. От Roskilde и Koge до Копенхаген има удобен транспорт на всеки 20 минути. Това ще Ви позволи да се възползвате от предимствата на големия град, без да харчите много пари за настаняване. Naestved е малко по-далече – 85км или около 2 часа с влак. Друго предимство на тези факултети е фактът, че ще имате перфектната възможност за усвояване на типичната датска атмосфера и да се насладите на датската култура в истинския смисъл на думата – традициите се поддържат в по-малките градове и те дават възможност за повече контакти с датчаните.

Предимствата на столицата

Може би най-голямото предимство на това да учите в Копенхаген или много близко до него, е възможността да посещавате безплатните презентации на различни компании. Това ще Ви позволи да имате ясна представа за нивото, което трябва да достигнете в сферата си. Горещо Ви съветваме да не пропускате каквато и да е възможност, която се открие пред Вас, за контакт с всяка една компания от сферата Ви. Свържете се с нас, за да Ви насочим към определени мобилни приложения, които ще Ви дадат достъп до безплатните събития, които се организират всеки ден както в Копенхаген, така и в останалите градове в Дания.  

Партньорите на Zealand Institute of Business and Technology (ZIBAT)

Като студент в Zealand ще имате възможност да участвате в екскурзии по целия свят, създавайки връзки и придобивайки допълнително полезни знания и умения. Всяка година се организира посещение на London School of Business and Finance (LSBF) в централната част на Лондон. То продължава една седмица,  време, през което ще имате чудесната възможност да контактувате с опитни преподаватели и студенти от цял свят.

Програми