UCL University College (Lillebaelt University)

UCL University College (Lillebaelt)

UCL University College е новото име на Lillebaelt Academy. Академията има два факултета, разположени в Одензе и Вайле. Разполага с така наречената “FabLab” лаборатория, която е творчески и технически прототип, отворен за всички студенти на академията. Оборудвана и конструирана по такъв начин, че да вдъхновява младите предприемачи. Целта ѝ е да помага в генерирането на различни идеи и пресъздаването им в завършен прототипен продукт. “Учи, играй, създай, мисли креативно и се възползвай от момента и средата, в която се намираш.” Това ще Ви посъветват студентите, с които ще се срещнете там. Оборудването включва материали, машини и техника (включително 3D принтери и CNC), персонал и други студенти, които са готови да Ви помогнат за да реализирате идеята си. 

Кампуси на UCL University College 

И двата кампуса на академията, Odense и Vejle, претърпяха основни ремонти през последните няколко години, благодарение на големия брой кандидат-студенти, които всяка година се увеличават. Факултетът във Вайле разполага с още по-голямо пространство (5000 квадратни метра), създава невероятна среда за обучение и по-добри възможности за взаимодействие със студенти от други програми. Този в Odense също е изцяло нов. Сградата, която е в сърцето на града, беше открита през лятото на 2016г. – 20 000 квадратни метра. И двата града предлагат своите природни и архитектурни забележителности, като замъка Eskov Slot и сградата “Bolgen (Вълната)“.

Кариерен Център

Кариерният център е мястото, където може да обсъдите Вашите планове за професионално развитие, да получите градивна критика за CV-то си, както и да получите съвети за всичко свързано с търсене на работа и стаж в Дания. Може да проведете консултации преди дипломирането си, където ще Ви обяснят какво да правите, за да стартирате успешно кариерата си. Центърът организира различни мероприятия и курсове, които може да посещавате напълно безплатно. Силно препоръчваме да се поинтересувате на място за него и да направите своята консултация възможно най-рано след пристигането си в Одензе или Вайле.

Програми