Marketing Management (AP)

Marketing Management (AP)

Какво представлява специалността?

Програмата Marketing Management в Дания се състои от няколко предмета, които са в основата на маркетинговите практики. Ще работите за разрешаването на актуални проблеми на различни датски фирми, като това включва посещение на представители на фирмите в университета и предоставянето на възможността на студентите да презентират в централите на фирмите след приключването на поставените проекти. Учителите са професионалисти в сферата, в която преподават. Също така, повечето имат собствени бизнеси и притежават богат опит в практиките си. Освен всичко това, ще ги възприемате повече като приятели, благодарение на неформалния подход на работа в страната. 

Какви са условията за прием и какви документи трябва да подадете?

За да бъдат разгледани документите Ви, трябва да имате:
ПОНЕ 210 часа (60 минути) английски език за последните 3 години.
ПОНЕ 250 часа (60 минути) математика за последните 3 години. 

1. Мотивационно писмо.
2. Диплома за завършено средно образование или академична справка (за последните 3 години с оценки и брой часове). 
3. Верификационна форма.
4. Копие от лична карта или паспорт.
5. Сертификат по английски език.

Допълнително образование и работа

След завършване на AP специалността Marketing Management в Дания, ще можете да продължите top up специалностите: Innovation and Entrepreneurship, Digital Concept Development, International Sales and Marketing, International Hospitality Management, Sport Management. Можете да прегледате и други top up или бакалавърски специалности в Дания. Ако имате желание да продължите образованието си извън Дания, това също е възможно. Свържете се с нас, за да не допуснете грешки.

Ще можете да работите като product manager, marketing manager, sales manager, procurement assistant/manager, export manager, information manager, project manager, marketing assistant, purchasing agent, export salesman, digital marketing assistant, advertising consultant, account manager, product coordinator и други.

Лично мнение и практически опит

В моята академия, IBA Kolding, атмосферата е приятелска, с богата гама от народности и култури, която предразполага за създаване на контакти и приятели. Като студент във втори семестър, мога да споделя задоволството си от своя избор. Имам възможността да се науча да работя с всички инструменти, които използват професионалистите в сферата на маркетинга. Запознах се с изключително много хора, създадох здрави връзки с международни и датски студенти, но най-вече усвоих голяма доза знания от сферата на маркетинга, финансовия мениджмънт и бизнес правото. 

Георги Байрактаров