International Business Academy (IBA)

International Business Academy Kolding (IBA)

International Business Academy Kolding (IBA) е основна образователна институция в сърцето на Дания. Този университет предлага програми насочени към бизнес, маркетинг, финанси, мениджмънт и дизайн. Студентите могат да избират между AP степени, бакалавърски, както и магистърски програми, които съчетават академичните и теоретични основи, с акцент върху най-новите методи на преподаване, включително интердисциплинарни проекти и работа в група. Програмите са под формата на редовно, дистанционно или електронно обучение. International Business Academy Kolding работи в тясно сътрудничество с фирми и организации, както в Дания, така и с такива от цял свят. По време на обучението си, студентът има възможност да се възползва от студентския обмен между различни образователни институции, посещения в частни фирми, международни събития и стажове. Университетът предлага специалности, признати от датското министерство на образование, а също така е в тясно сътрудничество с университети в UK.

Атмосфера в International Business Academy Kolding

Класните стаи в IBA са много добре оборудвани. Факултетите разполагат с помещения за лични и групови срещи. Академията разполага с просторна трапезария и малко кафене. Библиотеката осигурява необходимите учебни материали, включително различни списания и вестници. Всеки студент може да посещава университета по всяко време на денонощието, като същевременно може да използва университетските компютри и безжичен интернет. Организират се много извънкласни дейности като спортни събития, кулинарни и филмови вечери и много други. Университетът разполага и със собствен бар. Kolding също така няма да Ви разочарова с това, което ще Ви предложи.

Двойна диплома – Euro-Asia Business Management

Чуждестранната диплома е невероятно предимство, както у нас, така и в чужбина. Със завършването на IBA, може да получите едновременно две дипломи. Университетът е акредитиран в Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, което означава, че ще получите бакалавърска диплома от Дания и Китай, като прекарате две години в Шанхай. (Първите две години са в Дания, а третата и четвъртата в Китай. Само образованието в Дания е безплатно. В Китай е нужно да платите съответната такса. За повече информация вижте сайта на IBA или се свържете с нас.)

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com

Програми