Design and Business

Design and Business

Какво представлява специалността?

Програмата е фокусирана изцяло върху проучвания, които целят да установят до каква степен аудиторията може да усвои предадената информация. Ще се занимавате с методи и теории за етичната журналистика, етичните изследвания и как да провеждате ангажиращи интервюта. Ще имате възможност да избирате между няколко специализации.
Някои от компаниите, с които може да работите са TBWA, LGBT Asylum, LIDL, Harboe. Всеки модул е фокусиран върху конкретен случай, чиято крайна цел е провеждане на интригуваща кампания. Ще се научите да планирате, управлявате и изпълнявате сложни, аналитични и творчески задачи, подкрепени от съответната теория и практика. С други думи, вие научавате теориите и методите, необходими за самостоятелно организиране, управление и осъществяване на бизнес проекти в индустрията на модата и начина на живот.

Какви са условията за прием и какви документи трябва да подадете?

За да бъдат разгледани документите Ви, трябва да имате:
AP Degree in Design, Technology and Business,
AP Degree in Multimedia Design & Communication,
AP Degree in Production Technology,
AP Degree in Marketing Management

1. Мотивационно писмо.
2. Копие от лична карта или паспорт.

Допълнително образование и работа

След завършване на top up специалността Design and Business в Дания, ще можете да продължите магистърска степен в Дания. 
Можете да прегледате възможностите, които отговарят на желанията Ви в Дания. Ако искате да продължите образованието си извън Дания, това също е възможно. Свържете се с нас, за да не допуснете грешки.

Ще можете да работите в marketing departments, newspapers and magazines, print houses, illustration and graphic design agencies, editorial and advertising agencies и други. Като цяло сферата на реализация зависи изцяло от Вас, придобитите Ви умения и желание за развитие.