Automotive Management (AP)

Автомобилен Мениджмънт в Дания

Automotive Management (AP)

Какво представлява специалността?

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com

Програмата Автомобилен Мениджмънт в Дания (Automotive Management), е специалност, която ще ви даде възможност да конструтирате абсолютно всичко по автомобилите, които предстоят да се движат през следващите десетилетия! Ще имате предмети като general management, operational and financial management, quality control and safety of a workshop. Също така се разберете и как да ръководите на бъдещия си персонал и компания, в случай, че решите да отворите салон за автомобили или нещо такова. 
Три са основните дяла за цялото образовние: Technology and Design (1), Management and Operations (2), Optimization, Repair and IT(3).
Ще имате възможност да избирате между 2 подспециалности – мениджмънт или инженерство, което ще определи и с какво предпочитате да се занимавате след като завършите. Дали ще изберете по-стратегическата работа – на мениджър или предпочитате ежедневието на инженерите, това зависи изцяло от Вас!  
По време на задължителния си стаж в компания по Ваш избор, ще можете да проверите дали това, към което сте се насочили наистина отговаря на очакванията Ви! 

Какви са условията за прием и какви документи трябва да подадете?

1. Мотивационно писмо.

2. Диплома за завършено средно образование или академична справка (за последните 3 години с оценки и брой часове). 
3. Верификационна форма.
4. Копие от лична карта или паспорт.
5. Сертификат по английски език.

Automotive Management Dania

Какво може да продължите да учите или да работите?

След завършване на AP степента Автомобилен Мениджмънт в Дания (Automotive Management), можете да продължите да обогатявате знанията си в сферата на автомобилите в Дания и всичко свързано с тях и да запишете Top up специалността

Можете да прегледате и други top up или бакалавърски специалности в Дания. Ако имате желание да продължите образованието си извън Дания, това също е възможно. Свържете се с нас, за да не допуснете грешки.

 

Лично мнение и практически опит

В Dania Academy ще получите приятелско и топло отношение. Няма да чуете нещо от сорта “Вие трябва са сте наясно с това”.  Каквито и въпроси да имате, било то за програмата или за вас самите, лекторите са 24/7 насреща. Относно обучението, има много посещения на големи фирми, било то за спортни автомобили, състезателни или просто салони за продажба на коли. Научва се най-важното от двете сфери – мениджмънт и инженерство, за да може да прецените какво ще предприемете за 3 семестър като специализация. Академията държи обратна връзка със студентите за качеството на образованието и какво биха искали да се промени. Не си представяйте голяма аудитория с 500 човека. В курс сте около 20-30 човека в просторна класна стая с интерактивни дъски. Часовете не протичат скучно, а напротив. Колкото и много да знаете за колите, винаги ще ви кажат нещо ново. Ще ви изненадат с най-новата диагностика на пазара или различни уреди. Освен посещенията на различни компании, се посещават и големи семинари. Всичко се организира от училището и имате свободно време да разгледате. Вашите учители винаги ще искат отзиви след едно такова посещение. Мнението ви е много важно за тях и наистина се вслушват в него.

Елена Пенева

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com