Фитнес центрове в Дания

Фитнес центрове в Дания

Кои са най-посещаваните фитнес центрове в Дания?

Най-посещаваните фитнес центрове в Дания са Fitness World и FitnessDK.dkТези две вериги са най- разпространени в Дания. Вярвам, че могат да бъдат намерени във всеки град в Дания. Аз лично посещавах FitnessDk преди време, но вече имам абонамент за Fitness World. Основна причина за това е фактът, че ми отнема по-малко време да стигна до Fitness World, но също така просто имах нужда от промяна. Трябва да се има предвид, че и двете фитнес-вериги са добре оборудвани по отношение на машини и уреди.

Месечен абонамент

Цените на абонаментите зависят от няколко фактора: време от деня или дни от седмицата, в които желаете да тренирате, както и от това дали бихте искали да посещавате допълнителни класове за йога, колоездене и др. Месечните абонаменти за студенти са по-евтини. За сравнение, във FitnessWorld месечният ми абонамент струва 250 датски крони ( около 65лв.) като мога да посещавам фитнеса седем дни в седмицата в рамките на работното им време. Също имам право да посещавам някои от занятията, които се предлагат там. Бих Ви посъветвал преди да изберете фитнес център, да проверите за промоционални оферти, тъй като така ще имате възможност да спестите някой лев.

Какви допълнителни класове се предлагат във фитнес центровете?

Центровете предлагат доста широк избор на класове като: зумба, йога, бокс, бягане навън, колоездене и др. Също така, някъде е възможно да ползвате басейн, парна баня, сауна и джакузи – проверете дали конкретната зала разполага с тях. По-голямата част от центровете на веригата FitnessDk предлага тези възможности.

За мен бе удоволствие да споделя опита си с Вас! Надявам се, че съм Ви бил полезен. Ако имате други въпроси, не се притеснявайте да попитате в групата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/groups/danbul/ 

или се свържете директно с нас

Йордан Ганчев, студент трета година в Дания и стажант в Данбъл.