Тест по английски

Сертификат по английски за прием в датски университет

Имате нужда от сертификат по английски език, за да бъдете приети в датски университет? Кой тест по английски за датски университет да изберете?

Сертификатът по английски език Oxford Online Placement Test, е езиков тест, организиран от Oxford University Press. Съдържа 30 въпроса multiple choice и 15 въпроса listening comprehension, а времето, с което разполага всеки кандидат е 120 минути. Тестът се признава от повечето датски университети и е една добра алтернативна възможност за всички кандидати, които нямат времето или нужните знания, за да издържат успешно тестовете TOEFL, CAE или IELTS.  Държим да отбележим, че притежаването на един от трите изброени сертификата по-горе, ще Ви даде леко предимство. Също така, за да можете да кандидатствате с Oxford Online Placement Test, задължително трябва да имате 210 часа (60 минути) по английски за последните 3 години в училище или да можете да ги документирате с курс на ниво поне C1. В противен случай, тестът няма да бъде уважен. 

Как се оценява теста по английски Oxford Online Placement Test?

За оценка на езиковите знания се използва шестстепенна гама от нива (A1, A2, B1, B2, C1, C2), където нивото A1 показва най-ниското ниво, а C2 най-високата степен на езикови знания и умения. Тестовете са организирани и оценени въз основа на централно определени и публично достъпни критерии в съответствие с единни правила, които са директивно идентични. 

Този тест по английски за датски университет е на сравнително по-ниско ниво от другите 3, което го прави и предпочитан от кандидат-студентите, които нямат чак толкова добри познания. Това, разбира се, рефлектира и върху времето, което ще трябва да инвестирате, за да се подготвите за него в сравнение с това, което се изисква, за да вземете успешно TOEFL например.

Всеки студент, който работи с Данбъл може да направи един тест, като предварително ще получите подробни указания за него. Ако резултатът Ви от теста не е на необходимото ниво, имате възможност да закупите още един опит. Датите на тестовете се уговарят индивидуално с всеки от кандидатите. Свържете се с нас

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com