Студентски Стаж (Internship in Denmark)

Студентски стаж в Дания (Internship in Denmark)

Намирането на желания студентски стаж е голям проблем за студентите в Дания. Може би вече сте се убедили в това, след като сте изпратили много имейли и най-вероятно не сте получили дори един отговор. За съжаление, университетът ви обикновено ще ви остави напълно самостоятелно да се погрижите за стажа си и помощта от тяхна страна ще е почти нулева. 

Тъй като ние сме били в тази ситуация и то не веднъж, разбираме отлично проблема ви. Ние можем да ви помогнем да привлечете вниманието на водещи компании, като се представите в най-добрата светлина, за да получите възможността да работите в желаната от вас компания по време на задължителния си стаж. 

Опитът ни се базира както на търсене и намиране на стажове през годините за нас самите, по време на обучението ни в датски университети, така и за стотици други студенти, които подобно на нас и вас изпитваха затруднения. 

Освен всичко това, ако вие търсите стаж в сферата на маркетинга, програмиране или дизайн, ние постоянно имаме проекти, в които ще имате възможността да се включите с иновативни идеи и да приложите наученото от вас на практика.

Ние сме изключително гъвкави и ще имате възможността да карате стажа си както в България, така и в Дания, ако предпочитате да запазите почасовата си студентска работа. Свържете се с нас за разберете повече за условията и самия стаж. 

Партньори, с които работим директно за студентски стажове: 
https://valtox.eu 
https://dentalnaklinikakiriakova.com
http://studyinbg.com
https://educenter.bg/

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com