Кариерен тест

Тест за избор на специалности в Дания

Изборът на висше образование е едно от най-важните решения в живота на човека. То определя бъдещата Ви професионална кариера.
Много често не знаем или не сме напълно сигурни, кой би бил най-правилният път.  
Не се притеснявайте, ние имаме предложение за Вас!

Изборът на специалност в Дания трябва да е изцяло ВАШ!

За да изберете правилната специалност за Вашето висше образование в Дания, Ви предлагаме, преди да започнете, да обърнете внимание на няколко неща:

  1. Вашите интереси – изберете дисциплина, която ще Ви доставя удоволствие при изучаването ѝ. Ако учите това, което отговаря на желанията Ви, подготовката за изпитите и писането на проекти ще бъдат интересни и успешни задачи. Това гарантира, че с лекота ще завършите своето висше образование в Дания. Консултирайте се с родителите си и по-възрастни приятели от Вас, но вземете решението си, базирайки го на Вашите желания, а не на техните! В крайна сметка, това е Вашето образование, Вашата кариера и Вашият живот! Вие ще ходите на лекции и Вие ще се чудите как да завършите проектите си, а не майка Ви и баща Ви!  
  2. Съдържание на курса – много програми имат впечатляващи имена, но за да направите правилния избор не е достатъчно да ви хареса единствено заглавието на курса. Разгледайте по-подробно описанието му в сайта на съответния университет, където много често ще намерите списък с предметите и точно описание на годишния план, в който са посочени изискванията на преподавателите към студентите, какво ще бъде изучавано и т.н. Обърнете внимание на информацията за отделните университети и градовете, в които се намират, за да се уверите, че сте избрали най-подходящото място за образование и живот.
  3. Вижте програмите Energy Technology and Pattern Design, които на пръв поглед изглеждат непознати, но в крайна сметка могат приятно да ви изненадат. Например, ако се интересувате от мениджмънт и маркетинг, обърнете внимание на специалности в Дания като Commerce Management, Branding and Marketing Management, Natural & Cultural Heritage Management, Value Chain Management.
  4. Ако въпреки всичко не знаете на къде да поемете или се двоумите между няколко специалности, то тогава Ви препоръчваме да направите кариерен тест (24лв), който би Ви помогнал да направите правилния избор! Свържете се с нас за повече информация.
  5. ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com

Специалости в Дания - кариерен тест
Вижте повече за теста

Име

Фамилия

Email

Facebook (URL)

Допълнително съобщение