Самолетни билети до Дания

Самолетни билети до Дания

Кои авио компании летят от България? 

Кога е най-добре да закупите Вашите самолетни билети до Дания? Как да организирате транспорта си вътре в страната? Можете ли да ползвате намаления?

Какви цени на транспорта трябва да очаквате? 

Бързата реакция е гаранция за най-добрата цена!

Честито! Приети сте в Дания. Сега се питате, как да организирате транспорта си до там? Ние препоръчваме полет със самолет, тъй като това е най-бързият и лек начин да стигнете. Самолетните билети до Дания варират в зависимост от кой и до кой град летите. Обикновено има полети от София до Копенхаген, но също така дестинациите Варна/Бургас – Олборг също са популярни. Препоръчваме Ви да резервирате самолетните си билети почти веднага щом получите потвърждение, че сте приети в университета, което ще Ви гарантира и тяхната най-ниска цена. Разбира се, тук идва и друг фактор – квартирата. Би било чудесно, ако в този момент вече сте получили оферта и за квартира, за да знаете къде ще се приютите щом пристигнете в Дания. Ние,  също сме в състояние, да Ви помогнем в организирането на цялото Ви пътуване. 

Летище Копенхаген. Ами сега накъде?

Кацайки на летище Копенхаген, Ви очаква леко приключение (особено ако не сте пътували сами до този момент), тъй като това е едно от най-големите летища в Европа! Не се притеснявайте! Ние ще Ви подготвим за всичко, което трябва да знаете вътре и извън него. Ако Ви се налага да хванете влак или автобус за града, в който ще живеете, следва да излезете от летището през терминал 3. Най-вероятно, ще трябва да си купите билет от червените електронни машини преди изхода на терминала. Опитът ни показва, че това е трудна задача за повечето чужденци. Важно е да не изпадате в паника. Ние, от наша страна ще Ви дадем видеозапис , за да сте сигурни, че ще се справите сами. Близо до червените машини, можете да закупите и необходимата Ви Rejsekort карта, с която ще можете да пътувате с намаление в градския транспорт в цяла Дания с намаление. За нея също ще Ви дадем видеозапис. Просто се свържете с нас!

Намаления на билети в Дания

За да спестите от разходите си за билети за влак или автобус, които понякога надхвърлят 100лв, Ви препоръчваме закупите същите предварително от съответните сайтове. Недостатъкът тук е, че няма как да анулирате закупените билети в случай, че сте изпуснали транспортната си връзка или впоследствие сте решили да промените плановете си за деня. Затова, за да сте сигурни, че ще се справите, си отделете поне 2 часа, за излизане от летището на Копенхаген.

Като студенти в Дания, ще можете да използвате студентските намаления за транспорт, но за целта ще са Ви необходими новите Ви датски документи, които ще получите след като започнете лекции в университета.

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com