Лятно училище в Дания

Лятно училище в Дания

VIA Summer School

Най-голямото събитие през лятото в Хорсенс, е лятното училище на VIA!

Лятното училище в Дания е необичайна почивка, чрез която ще добиете представа какво означава да учите в датски университет. Преподаването е интензивно, мотивацията висока и почти сигурно ще работите по реален проект зададен от датска компания. В края ще бъдете възнаградени с диплома и кредити, които ще бъдат признати от Вашия бъдещ университет! Ще си тръгнете, обогатени с нови преживявания, знания и с чувство за разумно прекарано лято.

През лятото сте на море? Посетете VIA през зимата!

От 2018г. VIA провежда курсовете си и през зимата, тъй като не всички кандидат-студенти имат възможност да отделят достатъчно време за обучение през лятото. Предлагат се 2-4 седмични интензивни курсове, повечето от които са на английски и предоставят кредити. Най-често, курсовете се провеждат в новия факултет на университета в центъра на Орхус. Някои от тях се реализират в други сгради, но има и такива, които се провеждат извън Дания. Разбира се, тази информация е достъпна в сайта на университета, където същата постоянно се актуализира.

училище в Дания

Курсове във VIA Хорсенс Summer School за 2019

Подробна инфорамция за всички курсове, които се предлагат за лятото на 2019, може да намерите на сайта на университета. Обърнете внимение на средата на страницата (различните квадрати), където има описание на всеки един от курсовете и неговата програма. Някои от сферите са здравеопазване, образование, педагогика, социални дейности, инженерство, строителство, информационни технологии. Всички курсове предлагат практически дейности в съответните сфери, базиращи се на приложни научни методи. Повечето от тях използват похвати от различни области, което позволява на студенти с различни интереси да работят заедно в един екип.

Разделени ли са курсовете на датски и чуждестранни?

Някои от курсовете се предлагат само на датски език, което предполага, че местата там ще се запълнят от датчани. Всички останали, където езикът на преподаване е английски, дава възможност както на датски, така и на интернациолани студенти да работят заедно. Дори и във Вашия курс да няма датчани, това не означава, че няма да имате възможност да установите контакти с тях. Напротив, лятното или зимното училище във ВИА е перфектната възможност да изградите връзките, от които се нуждаете преди да заминете за бакалавърската си степен в Дания. Свържете се с нас, за да Ви помогнем да организирате своето заминаване. 

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com