Контакти с университети в Дания

Комуникация с датски академии и университети

Имате нужда от информация, но не можете да я откриете в сайта на дадения университет? 

По какъв начин може и трябва да се сдобиете с тази информация, за да вземете най-правилното решение за бъдещето си? 

Трябва ли да се притеснявате, когато пишете до университета, в който искате да учите? 

Сайтовете на датските академии и университети са много далече от перфекните информационни портали, каквито би следвало да бъдат. В някои от тях ще намерите много базова информация, която също така може дори да не е актуална… Много е възможно, това, което търсите да се намира на сайта, но просто да е в датската му версия! 

Това не трябва да ви отчайва. Благодарение на годините ни в Дания, ние постоянно следим какво се променя в датското образование и поддържаме пряк контакт с образователните институции тук. Разполагаме с лични контакти във всеки един университет и можем да получим компетентно мнение по различни въпроси. Попитайте ни

Разбира се, ние не претендираме, че имаме отговори за всичко. Напротив, ние винаги ще предложим да проверим информацията, с която разполагаме, за да сте абсолютно сигурни в решението, което Ви предстои да вземете за бъдещето си. Целта ни не е само да Ви помогнем да бъдете приети в датски университет, а да Ви научим как да подхождате в подобни ситуации по принцип. Не се заблуждавайте, че това ще е последният път, когато ще трябва да пишете официални запитвания до образователна или друга институция, за да вземете важно решение за бъдещето си.
Ние ще Ви насочим към правилните хора към съответната датска академия или университет и ще Ви помогнем в оформянето на имейл кореспонденция, за да получите бърз, точен и пълен отговор на това, което Ви притеснява. Този процес ще Ви направи по-уверени в себе си и ще Ви стимулира да зададете други много по-задълбочени въпроси след време, за да се подготвите максимално добре за бъдещия си живот в Дания, още докато сте в България.

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com