ЗА НАС

ЕТО С КОГО ЩЕ РАБОТИТЕ,
ЗА ДА СБЪДНЕТЕ МЕЧТИТЕ СИ

Живея в Дания от 2008 година.  Завършил съм Първа Английска Езикова Гимназия в София. Имам две бакалавърски степени от UCN – Sport Management и International Sales and Marketing. Учил съм в КЕА – Multimedia Design, което ми помогна да завърща магистратура в Aalborg University Copenhagen – Service Systems Design.  Прекарал съм 7 години в Олборг, а в момента живея в Копенхаген.

Започнах да се занимавам с консултиране на кандидат-студенти професионално през 2010 година. Аз самият минах по изключително тежък път, най-вече, защото нямах към кого да се обърна за съвет в трудни ситуации. За съжаление, това ми костваше много главоболия, време и най-вече финансови средства! Надявам се, че с наша помощ ще успеете да промените бъдещето си към по-добро! Опитът ни в Дания, със сигурност, ще направи адаптирането Ви по-лесно и винаги ще имате компетентен партньор, който да отговори на заплетените въпроси, с които тепърва ще трябва да се преборите.

Прекарах 4 години в Дания, през които завърших бакалавърска степен по International Sales and Marketing. В момента работя в сферата на международния транспорт и логистика. Занимавам се професионално с консултиране на кандидат-студенти от 2012 годинa. Правя го с много желание, защото знам през какво минава един ученик – всичките притеснения преди да пристигне в Дания, но и след това. 

За моя прием ползвах услугите на известна у нас агенция, която ми помогна само с подаването на документите. Не ми беше оказана никаква помощ за подготовка за интервю, нито пък съвети за намиране на общежитие. Всичко това се превърна в голям проблем за мен в процеса ми на прием. Затова, искам да споделя опита си и с други, които са се насочили към Дания. Свържете се с мен, за да създадем заедно ефективен и реалистичен план за действие, за да получите точната информация, от която се нуждаете. Така ще можете да сте с една крачка по-близо до успеха си в Дания.

МИСИЯ

Ние целим да осигурим прием на кандидатите в желаните от тях университети, както и да ги подготвим за студентския им живот в чужбина. Благодарение на опита ни, в съчетание с приятелския ни подход, Ви гарантираме, че ще останете доволни от комуникацията с нас и професионализма ни.

ВИЗИЯ

Целта ни е постепенно да станем незаменим партньор с всеки един студент, който има желание да учи в чужбина. Постоянно подобряваме услугите, които предлагаме, за да сме най-добрите в това, с което се занимаваме. Да осигурим щастие и комфорт на всеки един от Вас, е наш приоритет.

ЦЕННОСТИ

Грижа – Ще Ви помогнем с индивидуалните проблеми, с които ще се сблъскате по време на образованието си в чужбина.
Приятелство – Приятелският ни подход е приоритет, за да постигнете зададените цели бързо, лесно и безпроблемно.
Работа в екип – Ние, Вие и нашите университети-партньори сме от един отбор. Ние сме тук за Вас и мнението Ви е важно за нас.
Професионализъм – Въпреки че ще ни възприемате като добри приятели, ние сме професионалисти и бъдещето Ви винаги е на първо място.
Бързина – Бъдете сигурни, че ще Ви отговорим бързо както в 9 сутринта, така и в 9 вечерта, независимо дали е сряда или неделя.
Иновации – Ние сме в крак с всички промени, за да предприемем най-правилните мерки за Вашето бъдеще.

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com

Страхотно отношение, подкрепено с подробна информация и много опит. Подготовката и съветите не се свеждат само до университета и ученето, а обхващат и самия живот и закони. Всяка култура си има ценности и когато знаеш поне малко за тях, интеграцията става значително по-лесна.

Стилиан
Бизнес Информатика

Отдадеността Ви към това, което правите е мотивираща. Желанието да помагате и да се борите за всеки един Ваш клиент до края е просто удивително и абсолютно заслужено бива отблагодарено с невероятната успеваемост, която показвате след края на всяка една година! Огромно благодаря!

Иван
IT Технологии

Това са хора, които са готови да помагат с информация и съвети по всяко време. Коректни и надеждни, с тях работата върви гладко и крайният резултат не след дълго е налице. Бързо се превръщат в добри приятели.

Лорина
Бизнес Мениджмънт

Благодаря за помощта, подкрепата, приятелството, доброто отношение и искреност! Коректни, хора с опит и освен помощ за кандидатстването, давате ценни съвети за живота в Дания! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Антониа
Архитектура