Подаване на документи в Дания

Подаване на документи в датски университет

Какво трябва да знаете, за процеса на подаване на кандидат-студентски документи в един датски университет?

Къде може да сбъркате и как да се предпазите от неволни грешки по време на целия апликационен процес? 

Кой трябва да има пълен контрол над бъдещето Ви?

Датските университети приемат документи само и единствено през своя електронен портал! Ако някой някога Ви каже, че документите Ви ще бъдат изпратени с български пощи или DHL например, силно Ви съветваме да прекратите всякакъв по-нататъшен разговор с този човек/агенция. Възможно е да Ви поискат и пари за услугата…
Порталът, който използват датските университети се нарича OptagelseНие държим всеки наш кандидат-студент лично да направи регистрацията си в него, поради ред причини. Най-вече това елиминира почти изцяло възможността да бъдат допуснати грешки при подаването на документите Ви! Никой няма да обърне толкова голямо внимание при подаването на кандидат-студентските Ви документи, отколкото самите Вие. Ние, разбира се, ще Ви напътстваме по време на цялата регистрация и ще я проверим, когато сте готови с нея. Работата с много документи и голям брой кандидати е предпоставка за допускане на неволни грешки, което поставя Вашето бъдеще на карта. Ако сте се насочили към агенция в България, задължително се поинтересувайте дали ще имате достъп до всичко изброено по-долу! Ако не сте, просто се свържете с нас.

Защо трябва да имате достъп до профила си в Optagelse?

  1. Ще бъдете сигурни, че документите Ви са подадени на правилното място и не са допуснати никакви грешки!
  2. Можете да проверите по всяко време, какво се случва и дали имате новини от университетите. Няма да се разхождате до офиси през ден, за да питате какво се случва!
  3. Ако възникне какъвто и да е проблем с документите Ви (това също се случва), Вие първи ще научите за него и ще реагирате веднага! (Не позволявайте някой друг да контролира бъдещето Ви и да Ви уведоми след дни или седмици, че нещо липсва!) 
  4. Ще бъдете спокойни и ще можете да вземате адекватни решения на базата на актуална инфорамция, която касае бъдещето Ви.
  5. ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com