Сертификати в Дания

Сертификати от курсове за Дания

Какво трябва да направите, ако искате да имате максимално големи шансове, за да продължите Вашето висше образование в Дания?

Как да привлечете вниманието на проверяващия, за да си осигурите прием, независимо от конкуренцията? 

Какво няма да Ви кажат за конкуренцията в Дания? 

През последните няколко години висшето образование в Дания набра изключително голяма популярност, не само сред кандидат-студентите в България, но и в други европески страни. Този факт, направи приемът за висше образование в Дания доста оспорван. Минималните условия, които университетите изискват за прием – мотивационно писмо, диплома за 12 клас, препоръки и тест по английски, не гарантират прием на никого, независимо, колко добри оценки сте имали през годините. Това, което никой няма да Ви каже е, че трябва да сте готови да представите различни сертификати, които ще Ви осигурят предимство пред всички останали кандидат-студенти, кандидатстващи за същата специалност като Вас. Или както казват в Дания – трябва да сте проактивни, за да успеете.

Не количество, а качество!

Много от кандидат-студентите, които се свързват с нас споделят, че са били доброволци към Българския Младежки Червен Кръст, например. Държим да отбележим, че препоръките и сертификатите, които сте придобили от подобни извънкласни дейности могат да свършат работа, ако искате да учите в САЩ, но не са от особено значение при кандидатстването Ви за висше образование в Дания. Разбира се, тези сертификати имат своята стойност, но ако да кажем, че искате да учите програмиране, би следвало да се насочите към курс, който да Ви даде необходимите практически умения в IT сферата или поне на част от тях. За съжаление, не са много кандидатите, които знаят към какви курсове да се насочат. Трябва да обърнете внимание и на факта, че тези курсове отнемат седмици, а понякога и месеци обучение. Не на последно място, различните курсове, обикновено не са никак евтини, като най-често цените започват от 150лв. Добрата новина е, че ние можем да асистираме с неограничен брой курсове от реномирани университети от цял свят на много по-ниска цена! Свържете се с нас, за повече информация.

ПОВЕЧЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА НОВИЯ НИ САЙТ – www.danbulstudy.com