Zealand (ZIBAT)

Zealand Institute of Business and Technology (ZIBAT)

Zealand Institute of Business and Technology се намира в региона Sjælland (Шеланд), където е и столицата Копенхаген. Голямото предимство на академията е не само близостта ѝ до Копенхаген, което предполага по-лесно намиране на работа, но също така и това, че факултетите ѝ са разположени в по-малки градове, което е предпоставка за наемане на по-евтини жилища от страна на студентите, в сравнение със столицата. От Roskilde и Koge до Копенхаген има удобен транспорт на всеки 20 минути. Това ще Ви позволи да се възползвате от предимствата на големия град, без да харчите много пари за настаняване. Друго предимство на тези факултети е фактът, че ще имате перфектната възможност за усвояване на типичната датска атмосфера и да се насладите на датската култура в истинския смисъл на думата – традициите се поддържат в по-малките градове и те дават възможност за повече контакти с датчаните.

Предимствата на столицата

Може би най-голямото предимство на това да учите в Копенхаген или много близко до него, е възможността да посещавате безплатните презентации на различни компаниите. Това ще Ви позволи да имате ясна представа за нивото, което трябва да достигнете в сферата си. Горещо Ви съветваме да не пропускате каквато и да е възможност, която се открие пред Вас за контакт с всяка една компания от сферата Ви. Свържете се с нас, за да Ви насочим към определени мобилни приложения, които ще Ви дадат достъп до безплатните събития, които се организират всеки ден както в Копенхаген, така и в останалите градове в Дания.  

Сътрудничество с други страни

Като студент в Zealand ще имате възможност да участвате в екскурзии по целия свят, създавайки връзки и придобивайки допълнително полезни знания и умения. Всяка година се организира посещение на London School of Business and Finance (LSBF) в централната част на Лондон. То продължава една седмица,  време, през което ще имате чудесната възможност да контактувате с опитни преподаватели и студенти от цял свят.