Home   Лятно Училище VIA

Лятно Училище VIA

Лятно Училище VIA

VIA Summer School

Най-голямото събитие през лятото в Хорсенс, е лятното училище на VIA!

 

Пътувайте, образовайте се и намерете нови приятели от цял свят във VIA Summer School!Bring ideas to life - VIA Summer School

Насладете се на необичайната си почивка, а наред с нея ще добиете представа какво означава да учите в датски университет. Преподаването е интензивно, мотивацията висока, като почти сигурно ще работите по реален проект на някоя датска компания. В края ще бъдете възнаградени с диплома и кредити, които ще бъдат признати от вашия бъдещ университет! Ще си тръгнете, обогатени с нови преживявания, знания и с чувство за разумно прекарано лято.

” От много дълго време не съм преживявал ситуация, при която интересна учебна програма да се преподава по такъв начин, че да се хареса на всички участници.”

Георги Иванов,  VIA Summer School 2013

One step closer

 

Какво мога да науча?

Всеки човек може да избере своята специалност в лятното училище. Може да изберете курсове в следните области –  английски език, бизнес, личностното развитие, както и мултимедия, IT, маркетинг, финанси и мениджмънт. В сайта на VIA ще намерите графика и пълен списък на курсовете.

Предлаганите курсове във VIA Хорсенс Summer School за 2015г.

  1. Първи поток – 3 седмици, 6 юли – 24 юли. Цена: 200 евро (безплатно за бъдещи студенти на VIA или партньорски университети) + настаняване от 50 евро на седмица (5 ECTS кредита за всеки курс).

 

  1. Втори поток – 3 седмици, 27 юли – 14 юли. Цена: 200 евро (безплатно за бъдещи студенти на VIA или партньорски университети) + настаняване от 50 евро на седмица (5 ECTS кредита за всеки курс).

 

3.Трети поток – 8 седмици, 27 юли – 18 юли. Цена: 400 евро (безплатно за бъдещи студенти на VIA или партньорски университети) + настаняване от 50 евро на седмица (15 ECTS кредита за всеки курс).

Учениците от средните училища могат да участват в курсовете по английски език, останалите курсове са предназначени главно за студентите от висши учебни заведения.

 

Какъв е механизмът?

Таксата на VIA HORSENS за триседмичен курс е 200 €, а за осем седмици – 400 €. Самият университет предлага възможност за настаняване на територията на колежа Kamtjatka на много приемливи цени. За студентската инициатива, няма граници! Група студенти от лятното училище създадоха сайт “Bed in Horsens“, с чиято помощ със сигурност ще намерите бъдещата си квартира.

А какво да кажем за всичко останало?

Присъединете се към групата ни “VIA Summer School” във Facebook. Вижте какво казват студентите, които вече са участвали в лятното училище. За повече информация, разгледайте VIA Summer School във Facebook, а също така не се колебайте да ни питате за всичко, което ви интересува!

Георги Славов за VIA Summer School

“Останах много доволен от пребиваването си в лятното училище. Отидох там най-вече, защото видях със собствените си очи специалното лятно училище в Дания. Бях изненадан много, че хората в Хорсенс, имат два пъти повече свободно време от нас в България. Убеден съм, че всеки, независимо от възрастта си разбира и говори английски. Бях приятно изненадан, че имах 24 часов достъп до сградата на училището. Беше наистина невероятно да гледам звездното небе през нощта от покрива на училището и да уча в красивия интериор на модерна архитектура.“

 

Как да кандидатствате:

Крайният срок за подаване на заявленията е 1 юни.

Напишете имейла си тук и ние ще Ви информираме за всички важни новини относно VIA Summer School.

Така че имате две възможности, ако вече сте решили да учите във VIA Summer School:

  1. Ще направя всичко сам. Виж инструкциите тук.
  2. Можете да оставите всичко на нас, а ние ще изпълним всичко вместо вас. Натиснете тук.

 

VIA Summer School