Home   Lillebaelt Academy   Защо да уча в Lillebaelt

Защо да уча в Lillebaelt

FabLab

Пълното й име e „Лаборатория за изработка“. Тя е творчески и технически прототип, отворен за всички студенти на академията. Оборудван и конструиран е по такъв начин, че да вдъхновява fablabмладите предприемачи и да им помогне в генерирането на различни идеи и пресъздаването им в завършен прототипен продукт. Учи, играй, създай, мисли креативно и се възползвай от момента и средата, в която се намираш.  Оборудването включва материали, машини и техника (включително 3D принтери и CNC), персонал и други студенти, които ще са на ваше разположение. FabLab може да се превърне във вашата основна стъпка, при изобретяването и прилагането на нови продукти.

Нови кампуси

В Odense и Vejle се планиратsgrada велики неща, а във Vejle вече се осъществяват. Факултетът е изцяло реновиран – разполага с още по-голямо пространство (5000 квадратни метра), създава невероятна среда за обучение и по-добри възможности за взаимодействие със студенти от други програми. От януари 2015г. в Odense се изгражда нов факултет. Сградата ще е 20 000 кв. м, в сърцето на града, и ще бъде отворена през лятото на 2016.

Временно настаняване

Тази услуга е показател, че университетът сеPlan B 2 интересува и се грижи за спокойствието на студентите. Например, може да бъде трудно да си намерите жилище, дори при активно търсене от ваша страна. В такъв случай Lillebaelt ще ви осигури място за живеене, докато сами намерите своя постоянна стая или апартамент. Внимавайте с късните предложения, защото могат да бъдат по-скъпи от тези, които са на разположение в началото! За повече информация се свържете с нас.

Branch Innovation and Enterpreneurship

Опростете трънливия път на бизнеса и сеidea plan strategy success запишете в една сравнително нова и много интересна програма, където можете да се научите как да реализирате предприемаческите си идеи. Предимството при кандидатстването за тази програма е, че може да ползвате каквато AP-степен сте придобили от датски университет. Както и при другите top-up програми и тук може да бъдете приети след като сте завършили бакалавър и да получите втори бакалавър за 1,5 г.

Кариерен център

Това е мястото, където може да обсъдите вашитеhired планове за професионално развитие, да получите градивна критика за CV-то си, както и да получите съвети за всичко свързано с търсене на работа и стаж в Дания. Може да проведете консултации преди дипломирането си, където ще ви обяснят какво да правите, за да стартирате успешно в кариерата, след дипломирането си. Центърът организира различни мероприятия и курсове, които може да посещавате безплатно.

Гост-преподаватели

Местните професори са доста забавни. Винаги е полезно да чуете интересни лекции от хора, guest lectionкоито са постигнали нещо в кариерата си и имат достатъчен опит в това, което ви преподават. Един от тях е професор Bengis Bayrak, който има PhD по Arts и MBA по Marketing. Професорът изнася тридневни лекции на тема “Marketing of Art”. Richard Branson, който е съосновател на Virgin Group, както и Morten Lund – съоснователят на Skype, също са гост-преподаватели в университета.

Ако това не е достатъчно…

… Студентите в университета говорят, че в стола се предлагат наистина луксозни сандвичи.