Home   International Business Academy ( IBA )   Защо да уча в IBA

Защо да уча в IBA

Интернационален опит

IBA гарантира, че всекиtravelling is everyting студент ще прекара поне един семестър в чужда държава. Преподавателският колектив е на мнение, че изучаването на нови култури помага в извличането на максимума от личния потенциал на всеки студент. С помощта на IBA, ще станете мултикултурна личност.

Социализиране с датчаните

Университетът се опитва да

Датчани

Датчани

помогне на студентите да се запознаят бързо с местната култура. Тук ще можете директно да посетите датски жилища. Доста датски семейства са в сътрудничество с IBA и редовно канят чуждестранни студенти на вечеря. Това е един от начините за опознаване на датската култура, от страна на чуждестранните студенти.

Авторизираният тренировъчен център на Apple

IBA е един от официалните “центрове за обучение” наmacbook Apple – какво означава това за вас като студенти? Предимството е най-вече за студентите от „Multimedia Development Web Design”, чиито работа и проекти са тясно свързани с най-модерните устройства. Ще се научите да работите с най-новите програми, чиито лицензи също са закупени от университета. Можете да вземете на заем „Mac“ от тук или да го закупите, но на по-добра цена от тази на свободния пазар.

Buddy и Tutor програми

Всеки студент, който започва да учи в IBA има възможност да прекара първите няколко дни с buddy едно от „buddy“-тата. По желание, може да бъдете посрещнати на летището, да ви помогнат с регистрация в Дания, да получите различни съвети или друга помощ при организирането на редица важни неща.

Двойна диплома – International Business Management across Europe

Чуждестранната диплома е невероятно предимство, както у нас, така и в чужбина. adult-education-knowledge is powerСъс завършването на IBA, може да получите едновременно две дипломи. Университетът е акредитиран в London South Bank University и Coventry University. Освен това може да получите бакалавърска диплома от Дания и Великобритания, като преминете през електронно обучение, разделено на няколко учебни поредици. (Първата година е в Дания или Испания в Universitat Autonoma de Barcelona, ​​втората година е в белгийския KHLeuven, а третата – във Великобритания или Франция. Само образованието в Дания е безплатно. В другите държави е нужно да платите такса, която е различна за всяка държава. Електронното обучение също се таксува. За повече информация вижте сайта на IBA или се свържете с нас.)

Евро-азиатски клон

Желаете ли да посетите Азия? IBA открива нова програма – “Euro-Asia Business Management”, поЕвро-азиатски обмен на студенти IBA време на която ще прекарате две години в Shanghai Finance University!

Перфектната комбинация за тези от вас, които наистина обичат да пътуват и да преоткриват нови култури! (Таксите в Китай се заплащат от студента.)