Home   Business Academy South West (BASW)   Защо да уча в BASW

Защо да уча в BASW

Моден бранш

Една от най-интересните програми тук е модният дизайн. Двугодишната програма за модерно Fashion business academy south westоблекло, текстил и модна индустрия дава знания на студентите за целия процес на създаване на нови модели, като се започне от дизайнерските идеи и се стигне чак до окончателното  завършване на модното изделие и неговото търговско реализиране на пазара.  Ако мечтаете за кариера в областта на модата, програмата има какво да предложи – всеки ден се ще се занимавате с проектиране, тенденции, продажби, прототипи, както и с печатни материали. Ще може да продължите бакалавърската си степен в университета BASW, след което ще сте напълно готови за бъдещата си кариера – да започнете самостоятелно създаване на нова модна марка или да започнете работа като графичен дизайнер, в някоя  от водещите модни компании в света.

Грижа за международните студенти

International office (международното бюро) помага на студентите,
business academy south west counceling в случай на възникнали проблемиили въпроси, свързани с обучението или с живота им в Дания. Ако ще следвате в университета BASW, можете да намерите практична и полезна информация тук. А Jobportal-ът пък ще ви е полезен при търсенето на работа. В него може да създадете свой ​​личен профил със CV и след това да разгледате предложенията на фирми и организации, предлагащи студентска работа и стажове.

Център за иновации

Местният център за иновации, насърчава студентите да развиват изобретателните си и предприемачески способности. Тук може да участвате в проучвания
job business academy south west, анализи и семинари, да бъдете част от сътрудниците, разработващи нови процеси, продукти  и бизнес модели. Центърът организира различни мероприятия, в които чрез участие ще се научите да работите по реални проекти, подпомагани от преподавателите ви и в сътрудничество с реални фирми. Събития като Innovation Camp, Talent Camp или InnoCamp47, се реализират от студентски групи от различни дисциплини и направления.

Jyske Bank

През последните години, университетът BASW сътрудничи с Международната банка, jyske bankот името на Jyske Bank. Десетки студенти от университета участват  в разрешаването на специфични производствени проблеми, което е израз на възможността на студентите да се включат в работната дейност на дадена фирма, паралелно с обучението им в университета. Фактът, че техните идеи наистина могат да бъдат използвани в операциите на многонационалните компании, е силно мотивиращ момент и стремеж за повишаване на знанията и практическия им опит.

Благотворителна дейност

Университетът BASW организира различни мероприятия,
friendship volunteer business academy south westприходите от които отиват за подпомагане на нуждаещите се. Например “Научи, готви и дай” се организира в подкрепа на семейства, чиито  деца страдат от злокачествени заболявания. В рамките на този семинар е организирана дискусия за „различията между културите“, водена от световната общност Aperian Global. В интерактивната част на курса ще научите как да приготвите някои традиционни датски ястия.