Датски език

Курсове по датски език

Датски език – до колко той ще ви помогне в Дания.

 

Курсове по датски

Защо да запишем курсове по датски език? Много кандидат-студенти се притесняват от първите си дни/месеци в Дания, тъй като не говорят датски. Тук е моментът да ви успокоим, но и насърчим, тъй като датският е решаващата крачка за вашето бързо аклиматизиране в страната. Подготвили сме няколко
основни причини защо всеки един чужденец, пристигнал в Дания, било то, за да учи или работи, ТРЯБВА да учи датски! Като експерти, които живеят от дълги години в Дания ви препоръчваме да инвестирате в себе си и запишете курсове по датски – поне едно ниво, докато сте още в България.

Информация за предлаганите курсове по датски език от Данбъл в сътрудничество с образователен център StudyinBG, може да откриете на страницата им или като се свържете с нас!

 

  1. Хората, които говорят датски са САМО околКурсове по датскио 6 милиона! Ако владеете датски на едно добро ниво, това ви прави ценен кадър за всяка една компания, която би желала да прави бизнес с датски компании!
  2. Датският ще улесни многократно всекидневния ви живот – в магазини, ресторанти, др.
  3. Датският ще улесни бюрократичните процеси, които ви предстоят по време на престоя ви в Дания – попълване и разбиране на документи в общината, Курсове по датскидоговори за квартири, мобилни оператори и други.
  4. Благодарение на датския ще приемете датските обичаи и много по-бързо ще се почувствате част от датското общество.
  5. Датският ще ви позволи да комуникирате с много повече датчани, които освен, че са много забавни, са в състояние да ви окажат помощ от всякакво естество!
  6. Датският ще ви даде възможност много по-лесно
    да намерите работа – и в Дания и в друга страна. Всеки език е богатство.
  7. Изучаването на нов език ви прави по-интелигенти.Курсове по датски
  8. Доказва на бъдещи датски работодатели, че сте мотивирани и желаете да сте част от датското общество.

 

 

Нека фактът, че датският се говори само в Дания, не ви спира от научаването му. Датският Курсове по датски
много прилича на норвежки и наподобява шведски, затова не го пренебрегвайте. Това са държави с изключително напреднала икономика и производство в чужбина, с клонове на водещи фирми (като Carlsberg) в цял свят. Много вероятно е, благодарение само на това, че владеете датски, да си намерите работа в някоя от тях!