Home   Защо да изберем да продължим своето образование в Дания?

Защо да изберем да продължим своето образование в Дания?

10 добри причини да продължите своето образование в Дания:

1. Образование в Дания – безплатно за граждани от Европейския Съюз
2. Безплатно здравеопазване.
3. Възможност за получаване на месечна стипендия SU в рамер на 700 евро.
4. Възможност за работа на непълен работен ден по време на учебната година.
5. Образованието е на английски език.
6. Средата в университетите е международна със студенти от цял свят.
7. Част от обучението се състои от стаж в датски или чуждестранни фирми.
8. Образованието е базирано на решаване на реални проблеми.
9. Взаимоотношенията между студенти и преподаватели са неформални и приятелски.
10. Повече от 65 различни учебни програми.

 

 

Изберете своя пакет с услуги и нашите агенти, които живеят в Дания от години, ще се свържат с Вас, за да започнете работа с необходимите Ви документи още сега! ИЗБЕРИ ПАКЕТ

Информацията, с която разполагаме не е достъпна на агенциите в България. Те нямат житейския ни опит и не са запознати с проблемите, които ще Ви сполетят още на летището в Копенхаген!

Свържете се с нас във facebook, viber (+4550628551) или просто ни пишете на info@dan-bul.com.

Предимството на Данбъл е, че агенцията разполага с български агенти в Дания, които работят персонално с вас, както и с нашите партниращи университети.

образование в Дания

 

образование-в-Дания

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кое ни прави различни от компаниите в България:

 1. Персонална онлайн комуникация по всяко време чрез Facebook – независимо дали е 10 сутринта или 10 вечерта, вие ще получите помощта, от която имате нужда почти веднага!
 2. Видео регистрации за квартира.
 3. Ръководство за студентския живот в Дания.
 4. Ръководство за мотивационно писмо.
 5. Корекции на документи.
 6. Тест по английски език.
 7. Онлайн курсове.
 8. Подготовка за интервю.
 9. Профил и личен достъп до регистрацията ви в optagelse.dk, за да знаете какво се случва с кандидатурата ви.
 10. Помощ при комуникации на датски.
 11. Съдействие след пристигане в Дания.
 12. Контакти на студенти в Дания.
 13. Персонална помощ.

foo Overall rating: ★★★★★ 5 based on 26 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Услугите и помощта, които получиш от Вили, бяха несравними. Получих отговори и на най- незначителните въпроси, които зададох. За тези хора няма значение времето, в което търсиш контакт с тях. Те бяха там по всяко време на денонощието, с помощ за документите и редактиране на части от тях. В настоящия момент, аз съм студент в Дания и ако трябва да избирам отново, ще избера помощта от тях и образованието тук. Благодаря за всичко!

★★★★★
5 5 1
Благодаря на Данбъл за информацията, подкрепата и най-вече съпричастността им с всичките ми проблеми , въпроси и притеснения, които не бяха малко :)Те бяха винаги насреща, когато имах нужда от информация или насока, най-вече Антон,който ми помогна не само с кандидастването и интервюто от университета, но и по процеса на търсене на квартира.Благодаря ви още веднъж и препоръчвам Данбъл на всички ,които са решили да продължат обучението си в Дания!

★★★★★
5 5 1
Аз съм настоящ студент в Олборг и използвах услугите на ДанБул при кандидатстването. Изключително доволна съм от приятелското и добронамерено отношение и адекватната и бърза помощ. Силно препоръчвам на всички да се обърнат за помощ тук! Няма да съжалявате!

★★★★★
5 5 1
Страхотни професионалисти. Казвам ви благодаря за безброен път, за това, че ми дадохте възможността да получа добро образование и да се реализирам за напред. С ваша помощ успях да стигна до тук. Ще се радвам ако и други млади хора направят същият избор.

★★★★★
5 5 1
Без Вили и целия екип, нямаше да се любувам на живота си в Дания днес. Винаги отзивчиви, добре информирани, изключителни професионалисти във всяко едно отношение. За пореде път едно голямо "Благодаря" за оказаното съдействие и пожелавам успех на всички бъдещи студенти, Данбъл са хората, които ще ви помогнат заедно да стигнете по-далеч!

★★★★★
5 5 1
Бих искал да благодаря на Тони и целият екип от Данбъл за помощта и подкрепата която ми оказаха и продължават да ми оказват. Без тяхната подкрепа би било доста по- трудно да осъществя една от мечтите си, да получа образование в чужбина. Благодаря ви!!!

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна от услугите на ДанБул. Бяха насреща през цялото време, отговаряха на всичките ми въпроси и благодарение на тях съм вече първи семестър, в избраната от мен специалност. Изключителни професионалисти, препоръчвам на всеки решил да учи в Дания, да им се довери изцяло.

★★★★★
5 5 1
Наистина прекрастно отношение от страна на хората от ДанБул! Когато се интересувах от Дания, си нямах представа за всичките подробности и ступендии и начин на обучение. Получих обяснение за всичко по скайп разговор и Тони от екипа на Данбул разясни всичко на притеснените ми родители. Помощ има относно специалности и каква документация трябва да се набави, кога и къде да я предам. Най-много ми хареса това, че те също са студенти там, и могат да ти разяснят студентския живот от първа гледна точка. Намиране на работа, квартира, социален живот и т.н. Аз съм доста доволен от тях, защото до сега никога не са закъснявали с отговор или са ми давали грешна информация. Също така дават и доста съвети който други фирма не биха.

★★★★★
5 5 1
Дания е чудесна дестинация за висшето ви образование, а Данбъл са най-подходящите хора, за да ви подготвят за приключението. Но да уча тук нямаше да бъде възможно без помощта на Антон и колегите му. Бях подготвен за всичко, пристигайки тук: имах квартира, бях наясно с всички детайли свързани с живота в Дания като документи, от които се нуждая, цени, данъци, културни норми.

★★★★★
5 5 1
Невероятно отношение от страна на Вили и Антон.Страхотни хора които наистина ми помогнаха да взема най-правилното решение,а именно да дойда тук в Дания.Всичко наистина е страхотно благодаря ви за подкрепата и помощта.Който се довери на този страхотен екип няма да сбърка.

★★★★★
5 5 1
С приятелката ми сме в Дания от година вече благодарение на помощта на целия екип на ДанБул. Преди всички те да ни помогнат да стигнем дотук, преминахме през куп други агенции, които само ти взимат парите и губят времето. Изключително отдадени, професионално отношение, съдействат, превеждат и помагат било то за университет или квартира и най-вече подкрепят, докато не стигнеш крайната си цел! Благодарим от сърце

★★★★★
5 5 1
Както всеки и аз имах опасения и притеснения , които обаче бяха отсеяни от Тони и екипа на DanBul! Винаги отзивчиви и готови да помогнат! Благодарение на тях сега се наслаждавам на живота си в Дания!

★★★★★
5 5 1
Близко 7 месеца след пристигането ми в Олборг, все още има неща, които ме впечатляват. Имам състуденти от 5 континента, благодарение на social support-a, който държавата отпуска, високият стандарт на държавата не представлява проблем за студентите от европейския съюз. Бюрокрацията е улеснена, институциите работят ефективно и помагат при всякакви административни задължения. Университетите наблягат на работата в екип и работата върху актуални казуси. В сравнение с периода, в който прекарах в български университет, предимствата на датската образователна система са осезаеми. Dan-bul ми помогнаха не само с документацията, но и с приспособяването към различната държава. Дори сега, ако се обърна към тях, винаги са готови да ми помогнат във всичко. Единственото, за което съжалявам, е че не кандидатствах с тях година по-рано.

★★★★★
5 5 1
Истински професионалисти, отдадени изцяло на работата си. Разполагат с най-добрата информация, събрана лично от тях по време на обучението и престоя им в Дания. А всички знаем, че най-добрите съвети са от хора минали по този път. Благодаря Ви много!

★★★★★
5 5 1
Да успееш в България е трудно, не заради обстоятелствата в държавата, а десетките персони фокусирани върху собствената си реализация и чуждия провал. Агенции от типа "Интеграл"/ "Едланта" (и останалите скъпо платени и безполезни организации) няма да настигнат ДанБъл, дори да тичат срещу тях. С приятеля ми учим в Дания вече 2-ра година и честно казано, без ДанБъл щеше да бъде страшно, а и честно казано не знам дали щеше да се случи. Те бяха с нас от самото начало и най-минималните детайли. И до днес, когато имаме проблем или въпрос се обръщаме към тях, защото знаем, че те имат отговорите и никога не пестят време, за да помогнат. За мен това са стойностни хора. Безкрайно щастливи сме, че ви срещнахме и ви благодарим много! Продължавайте все така, напред и нагоре!

★★★★★
5 5 1
Едно голямо благодаря на екипа от професионалисти. Благодаря за цялата помощ и подкрепа, която получих по време на кандидатстването и по време на престоя ми в Дания. Възможността да уча в Дания преобърна живота ми на 360 градуса. Всеки ден откривам нова и нова причина, за да остана и да завърша образованието си и да дам начало на своята реализация. Благодаря ви отново за приятелското отношение и готовността да помогнете във всеки един труден момент (включително и сега - 1 година и половина по-късно). Страхотни сте!

★★★★★
5 5 1
Макар че нямах възможност да кандидатствам с тях,получих съвети и отговори на всичките си въпроси към тях,които в последствие се оказаха много важни за моя успешен прием.Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Благодаря за помощта и за информацията, която получих. Оказаха се изключително полезни и ми спестиха доста проблеми. Всички са много отзивчиви и винаги имат отговор на всеки въпрос. Определено бих препоръчал услугите ви на приятели и познати. :)

★★★★★
5 5 1
Много се радвам,че попаднах на Dan-bul,и по-специално Тони,който е причината да имам квартира.След пристигането ми тук в Дания аз продължавам да поддържам връзка с него и той винаги е насреща за всичките ми въпроси.Благодарен съм за всичко.Продължавайте в същия дух!

★★★★★
5 5 1
Как може синът ми да започне обучение в Дания, ако документите трябва да се подадат до 15.03, а дипломата му за средно образование ще бъде издадена едва юли.Трябва ли да загуби 1 година по тази причина?

★★★★★
5 5 1
Изключително професионално отношение от страна на Тони и целия екип, с което много ми помогнаха да кандидатсвам успешно в Олборг! Благодаря ви за помощта и ви пожелавам да продължавате в същия дух!

★★★★★
5 5 1
Приятелско отношение, професионална помощ и изключително много полезни съвети за абсолютно всичко свързано с Дания, образованието и живота там - това получих от Данбъл. Те ми помогнаха изключително много в осъществяването на целта ми да уча в Дания. Свързах се с тях само няколко седмици преди крайния срок за подаване на документите за кандидатстване и благодарение на бързия им отклик успях да събера всичко нужно и да кандидатствам навреме. Помогнаха ми изключително много с избора и на правилната програма/университет също така и с намирането на квартира. Без тях сега едва ли щях да съм в Дания. Благодаря ви. :)

★★★★★
5 5 1
Тони е изключително позитивен, енергичен и винаги готов да помогне. Благодарение на него и Данбъл, успях да си намеря работа в Олборг.

★★★★★
5 5 1
da iskam rabota ako se siriuozni davam ti telefon GSM 0887534700

★★★★★
5 5 1
Няма Integral,няма Orange,Edlanta!Ейтава е фирмата и плюс това ти помагат за настаняването и намирането на квартира! От 3 месеца съм тук- имам квартира,уча в Køge и работя в Копинхаген.Доволна съм. :-)

★★★★★
5 5 1
Изключителен професионализъм и страхотен екип!Много ви благодаря за помощта! Без вас мечтата ми да уча и живея в Дания, нямаше да се осъществи :))

Име и Фамилия
Email
Оценка
Коментар

образование в Дания